Αλλαγή ώρας στο ματς Κυπέλλου ΓΣΑ-ΑνατόλιαΣτην εφημερίδα του Σαββάτου είχαμε αναφέρει ότι ο αγώνας Κυπέλλου της Τετάρτης ανάμεσα στον ΓΣΑ και το Ανατόλια είχε τζάμπολ στις 17:00, ωστόσο ύστερα από αίτημα της φιλοξενούμενης ομάδας -και σε συνεννόηση με τον Αλμυρό και την Ομοσπονδία- είχαμε αλλαγή στην ώρα έναρξης. Η αναμέτρηση ξεκινάει στις 18:30.

Ο αγώνας της Τετάρτης 21/9 στο κλειστό του Αλμυρού είναι ιδιαίτερος! Πρόκειται για την πρώτη φορά που ο ΓΣΑ θα συμμετάσχει στην ιστορική διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδος, ενώ την πρώτη του εμφάνιση με την κυανόλευκη φανέλα θα κάνει, εκτός απροόπτου, ο Μιχάλης Πελεκένος, ο άλλοτε διεθνής παίκτης που πριν τρία χρόνια ήταν στην Basket League και πλέον, κοσμεί τα παρκέ και τιμάει τον σύλλογο του Αλμυρού.

ΓΣΑ-Ανατόλια Θεσσαλονίκης για την 1η αγωνιστική του Κυπέλλου. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η ομάδα του Παναγιώτη Νάνη, με όπλο την ομοιογένεια και την καλή χημεία που έχει αποκτήσει τα τελευταία χρόνια αφού ο κορμός των βασικών αθλητών παραμένει ο ίδιος, θέλει να προχωρήσει στο Κύπελλο όσο μπορεί. Το Ανατόλια συμμετέχει φέτος επίσης στη Γ’ Εθνική, αλλά σε άλλον όμιλο. Προπονητής του είναι ο Γρηγόρης Μυστιλιάδης, που έχει περάσει από τη Μαγνησία ως αθλητής της Νίκης Βόλου.

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.