Με στόχο την παγκόσμια κορυφή ο Αντώνης ΠαπακωνσταντίνουΜε εξαιρετικούς οιωνούς ξεκίνησε για τα ελληνικά χρώματα το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Κωπηλασίας Ανδρών-Γυναικών στο Ρατσίτσε της Τσεχίας. Τα τρία από τα τέσσερα γαλανόλευκα πληρώματα που αγωνίστηκαν την Κυριακή, πήραν το εισιτήριο για τα προημιτελικά και το ένα θα έχει ακόμα μια ευκαιρία μέσω του επαναληπτικού.

Ο Φτελιανός στην καταγωγή Αντώνης Παπακωνσταντίνου …επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος… Κάπως αδόκιμη η έκφραση αλλά στο ίδιο μέρος, το Ράτσιτσε της Τσεχίας, ο Αντώνης είχε πέρυσι αναδειχθεί παγκόσμιος πρωταθλητής στην κατηγορία Κ23!

Τώρα είναι πλέον στην κατηγορία Ανδρών -στο μονό σκιφ ελαφρών βαρών- και σ’ αυτή την κορυφαία διοργάνωση φιλοδοξεί να επαναλάβει την περσινή επιτυχία αλλά κι αυτή που σημείωσε πριν από ένα μήνα στη Γερμανία όταν αναδείχθηκε πρωταθλητής Ευρώπης. Οι ευχές μας τον συνοδεύουν! Η πρώτη κούρσα για τον Αντώνη ήταν χθες, τερμάτισε στην 1η θέση με χρόνο 6:43.00 και πήρε απευθείας το εισιτήριο για τον προημιτελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος ο οποίος θα διεξαχθεί την Τετάρτη το πρωί.

Οι αγώνες μεταδίδονται livestream από την ιστοσελίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας ενώ την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή οι τελικοί θα μεταδοθούν απευθείας από την ΕΡΤ3.

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.