Ζ. Μακρή: «Προκήρυξη για την στελέχωση του Περιφερειακού Ιατρείου Μηλεών»

Η Υφυπουργός Παιδείας και βουλευτής Ν. Μαγνησίας κα Ζέττα Μ. Μακρή ανταποκρίθηκε στην ανησυχία της δημοτικής αρχής και των κατοίκων των Μηλεών, όπου σε απευθείας επικοινωνία της εξέφρασαν την αγωνία τους για την απουσία γιατρού στο περιφερειακό ιατρείο.

Άμεση υπήρξε η αντίδραση της κας Μακρή, η οποία επικοινώνησε για το θέμα με τον Υποδιοικητή της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας κ. Τσιαούση.

Ο κ. Τσιαούσης ενημέρωσε την Υφυπουργό Παιδείας ότι η κενή θέση θα προκηρυχθεί το αργότερο αρχές Οκτωβρίου, ώστε να καλυφθεί από γενικό ή αγροτικό γιατρό. Εν τω μεταξύ, το Κέντρο Υγείας Αργαλαστής θα στέλνει τακτικά προσωπικό, προκειμένου να καλύπτονται οι επείγουσες και άμεσες ιατρικές  ανάγκες των κατοίκων των Μηλεών μέχρι την κάλυψη της κενής θέσης στο περιφερειακό ιατρείο.

Η κα Μακρή ευχαρίστησε τον Υποδιοικητή της 5ης ΥΠΕ κ. Τσιαούση για την ετοιμότητα και την αποτελεσματικότητα της υπηρεσίας και του ίδιου, τη διάθεση και την εξαιρετική μεταξύ τους συνεργασία, που αναδεικνύει σε απόλυτη προτεραιότητα την απρόσκοπτη εξασφάλιση ποιοτικών ιατρικών παροχών σε όλους τους κατοίκους και επισκέπτες ιδιαιτέρως των ορεινών και απομακρυσμένων χωριών της Μαγνησίας.

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.