Κανένα ίχνος του 87χρονου – 3η μέρα ερευνών – Πληροφορίες για την επιχείρηση ανεύρεσης – βιντεοΣυνδράμουν όλες οι υπηρεσίες για την ανεύρεση του 87χρονου που εξαφανίστηκε το μεσημέρι της Κυριακής 13 Νοεμβρίου.

Στο σπίτι του στην παραλία Αλμυρού, αστυνομία και οι οικείοι του βρήκαν τα ρούχα και τα προσωπικά του αντικείμενα, ενώ δεν βρέθηκαν τα είδη θαλάσσης.

Τις προηγούμενες δυο μέρες λιμενικό και αστυνομία, χτένισαν την παράκτια και θαλάσσια περιοχή. Τη Δευτέρα και με το πρώτο φως της ημέρας, τέσσερις εθελοντές της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων έψαξαν το βυθό και τέσσερις ακόμη εθελοντές και εθελόντριες με το διασωστικό όχημα ερεύνησαν την περιοχή απο ξηράς.

Σήμερα, Τρίτη 15 Νοεμβρίου, οι δύτες της ελληνικής ομάδας διάσωσης, σε βάρδιες ερευνούν βαθύτερα και κατά μήκος της παραλίας του Αλμυρού, Ενώ το λιμενικό και η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνές του με σκάφη, αλλά και χερσαίες δυνάμεις.

Εκτιμάται ότι εάν επιβεβαιωθούν οι υποψίες ότι ο αγνοούμενος χάθηκε στη θάλασσα, η σορός του θα ανέλθει στην επιφάνεια μετά τις 48 ώρες.

Ακολουθεί συνέντευξη του κ. Καψιώτη Ευάγγελος της ομάδας διάσωσης Μαγνησίας και στιγμιότυπα των ερευνών που εξασφάλισε ο φωτο-ειδησεογράφος μας Βαλάντης Ματσόρδας.

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.