Προσφορά αγάπης από Σύλλογο Γονέων Κηδεμόνων και δασκάλους του 3ου Δημοτικού Σχ. ΑλμυρούΤρόφιμα για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου συγκέντρωσαν και παρέδωσαν τα μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και το διδακτικό προσωπικό του 3ου Δημοτικού Σχολείου Αλμυρού.

Η παράδοση έγινε το πρωί της Τετάρτης στον χώρο του παντοπωλείου με τη βοήθεια σύσσωμου του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων αλλά και μελών του φιλόπτωχου ταμείου.

Ως γνωστόν, το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μία δομή που λειτουργεί στον ναό του Αγίου Νικολάου εδώ και 6 χρόνια και παρέχει σε τακτική βάση τρόφιμα, είδη παντοπωλείου και ατομικής υγιεινής, σε ευπαθή άτομα και οικογένειες που ανήκουν στην ενορία του Αγίου Νικολάου. Σήμερα, το Κοινωνικό Παντοπωλείο εξυπηρετεί μηνιαίως 84 οικογένειες, 322 άτομα συνολικά, κάποιες εξ αυτών πολύτεκνες ή μονογονεϊκές, αλλά και άτομα με αναπηρία και ανέργους. Επίσης έχει αναλάβει να προσφέρει σχολικό κολατσιό έξι παιδιών Γυμνασίου-Λυκείου και 2 μαθητών Νηπιαγωγείου-Δημοτικού.

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.