Συνέχεια εκδηλώσεων για τη Δημοτική Επιτροπή Ισότητας ΑλμυρούΤη Δευτέρα συνεδρίασε η Δημοτική Επιτροπή Ισότητας Αλμυρού (ΔΕΠΙΣ), με σκοπό την ενημέρωση των μελών από τη Δημοτική Αρχή για εκδήλωση που πρόκειται να πραγματοποιηθεί εν όψει της μέρας για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών (25/11).

Η εκδήλωση έχει προγραμματιστεί την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου και γίνεται με τη συνεργασία της Δ/νσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας. Αυτή τη φορά η ΔΕΠΙΣ Αλμυρού στοχεύει στην ενημέρωση των μαθητών. Ο χώρος της εκδήλωσης θα είναι το κλειστό γήπεδο μπάσκετ, ώστε να μπορέσουν να συγκεντρωθούν εκεί οι μαθητές των σχολείων. Όπως περιέγραψε η Αντιδήμαρχος κα Αρετή Μπέη, η Δημοτική Αρχή έχει μεριμνήσει για ηχητικά, καρέκλες και διαμόρφωση του χώρου, ενώ φαίνεται πως έχει καταλήξει και στους ομιλητές της εκδήλωσης, οι οποίοι εκπροσωπούν διαφορετικούς φορείς και αναμένεται να καλύψουν ευρύ φάσμα ενημέρωσης.

Σε κάθε περίπτωση, οι συνεδριάσεις της ΔΕΠΙΣ Αλμυρού, είναι ωφέλιμες, καθώς τα μέλη ανταλλάσσουν απόψεις και ιδέες, για ένα κοινό σκοπό και για δράσεις που μέχρι στιγμής λαμβάνουν τα εύσημα από πολίτες και φορείς όμορων Δήμων.

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.