Πήραν βαθμό οι Μικροθήβες στο σπίτι της ΣκιάθουΟ ΑΣ Μικροθηβών στάθηκε όρθιος στο γήπεδο «Γ. Σαρρής» και πήρε πολύτιμο βαθμό στην προσπάθειά του για την παραμονή. Πριν την έναρξη του αγώνα, 16 βαθμούς η πρώτη Σκιάθος, 5 ο τελευταίος ΑΣ Μικροθηβών. Το τελικό 1-1 άφησε ικανοποιημένους τους παίκτες του Θανάση Γκόλια που θα μπορούσαν να ζητήσουν κάτι παραπάνω από τη σημερινή αναμέτρηση αφού στο 60ό λεπτό διαμαρτύρονται για μια περίπτωση πέναλτυ (αλλά η διαιτητής έδωσε επιθετικό φάουλ).

Τα γκολ σημειώθηκαν σε μικρό χρονικό διάστημα στο πρώτο ημίχρονο. Στο 18’ ο Πρίφτη το 1-0 με ωραίο πλασέ στην κίνηση σε σέντρα του Σταμέλου και στο 22’ το 1-0 με προβολή του Θοδωρή Κυριέρη (στη φωτογραφία από παλιότερο φετινό αγώνα) σε φάουλ του Μάριου Καλέμι. Οι γηπεδούχοι, με αρκετούς πιτσιρικάδες, είχαν την εδαφική υπεροχή απέναντι στην καλά οργανωμένη αμυντικά ομάδα των Μικροθηβών, αρκετά σουτ αλλά δεν δημιούργησαν τη λεγόμενη κλασική ευκαιρία.

Σκιάθος: Σεπλάκου, Γ. Σταμέλος (46’ Μπομπάι), Τσάκας (46’ Γραμματικός), Τσότσος, Ντάμτσιος, Θ. Σταμέλος, Αλ. Τζελάι, Ντάσι (70’ Τσομπάι), Πρίφτη, Μανωλιός 985’ Μουτζούρης), Τζ. Τάσος.
Μικροθήβες:  Καρλάφτης, Γκόλιας, Παπαχρήστος (80’ Παπανικολόπουλος), Παπανίκος, Γ. Γκαραβέλας, Σκαρλάτος,  Κυριέρης, Δράγνης, Λανάι, Μ. Καλέμι (75’ Σταφυλάς), Ν. Καλέμι (63’ Δράκος).

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.