Ο Αίας βράβευσε ανθρώπους που έχουν προσφέρει στον σύλλογο

Ο Αίας βράβευσε ανθρώπους που έχουν προσφέρει στον σύλλογο

Ο συγγραφέας, καθηγητής Τριαντάφυλλος Σπανός και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Γιώργος Χρυσικός τιμήθηκαν από τον σύλλογο, όπως και ο Γιώργος Κίτσιος

Ο Αίας Σούρπης, σε συνεργασία με την ΕΚΠΟΛ της Περιφέρειας Θεσσαλίας, βράβευσε την Τετάρτη 8 Μαρτίου τρεις ανθρώπους που προσέφεραν στον σύλλογο. Συγκεκριμένα, τιμήθηκαν ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, κεντρικός αμυντικός της δεκαετίας του 1980 Γιώργος Χρυσικός που παρέλαβε τον έπαινο από τον Γιώργο Δημητρίου, ο Τριαντάφυλλος Σπανός, συγγραφέας, θεολόγος και ιστορικός της Σούρπης που τιμήθηκε από τον παλαιότερο παίκτη της κιτρινόμαυρης ομάδας Βαγγέλη Παπανικολόπουλο,  όπως επίσης και ο Γιώργος Κίτσιος από την ΕΚΠΟΛ (λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν παρέστη στην εκδήλωση).

Ο πρόεδρος Χρήστος Κωστούλας ανέφερε σχετικά: «Μαζί με την Περιφέρεια βραβεύουμε τρεις ανθρώπους που έχουν προσφέρει στον σύλλογο, τον Γιώργο Χρυσικό ως σπουδαίο παλαίμαχο ποδοσφαιριστή κι έναν πιστό φίλαθλο όλα τα χρόνια, τον Τριαντάφυλλο Σπανό που είναι ένας μεγάλος αγωνιστής του χωριού για τον σύλλογο, για όλα τα αθλήματα, για το σχολείο και τον πρόεδρο της ΕΚΠΟΛ Γεώργιο Κίτσιο.

Αμφότεροι οι βραβευθέντες ευχαρίστησαν τη διοίκηση του Αίαντα για την τιμή που τους έγινε, ενώ ο κος Σπανός επισήμανε: Εύχομαι με το καλό να ολοκληρωθούν τα έργα στο γήπεδό μας, ήδη ο χλοοτάπητας έχει γίνει και η κατασκευή της κερκίδας είναι σε εξέλιξη, παρεμβάσεις που θα δώσουν άλλη αίγλη στην ομάδα και μια σωστή αθλητική ατμόσφαιρα στο γήπεδό του τόπου μας. Για ακόμη μία χρονιά ο Αίας πρωταγωνιστεί και με την ακαδημία που ξεκίνησε, σίγουρα έχει ένα λαμπρό μέλλον και ελπίζουμε τα επόμενα χρόνια να συνεχίσει σε υψηλό αγωνιστικό επίπεδο. Η δική μου συμβολή αφορά την ανάδειξη της ιστορίας του συλλόγου που το 2022 συμπλήρωσε 50 χρόνια από την ίδρυσή του».

Θυμίζουμε ότι το καλοκαίρι του 2022, με αφορμή τον μισό αιώνα ζωής του Αίαντα, στις σελίδες του «Λαού» είχαμε φιλοξενήσει την καταγραφή της ιστορίας του συλλόγου που επιμελήθηκε ο κος Σπανός κι αποτελεί πολύτιμη παρακαταθήκη για τον ιστορικό του μέλλοντος…


Σχετικά Άρθρα

Αγία Άννα-Αίας: ρεσιτάλ Παπαδημητρίου στο δεύτερο ημίχρονο

Αγία Άννα-Αίας: ρεσιτάλ Παπαδημητρίου στο δεύτερο ημίχρονο

Το αμφίρροπο πρώτο ημίχρονο στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς» εξελίχθηκε σε παράσταση για έναν ρόλο στην επανάληψη.…
Ανακοίνωση ΕΛΓΑ (για γεωργούς ευρύτερης περιοχής Αλμυρού)

Ανακοίνωση ΕΛΓΑ (για γεωργούς ευρύτερης περιοχής Αλμυρού)

Ο ΕΛΓΑ καλεί τους ενδιαφερόμενους που το φυτικό κεφάλαιο των γεωργικών τους εκμεταλλεύσεων ζημιώθηκε από τον…
Κολοκοτρώνης ο Αρχιστράτηγος της Επανάστασης – Γράφει ο Τριαντάφυλλος Σπανός

Κολοκοτρώνης ο Αρχιστράτηγος της Επανάστασης – Γράφει ο Τριαντάφυλλος Σπανός

Ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης (1770-1843), ο Αρχιστράτηγος του Αγώνα των Ελλήνων το 1821, είναι σίγουρα η εμβληματική…