Άνθρωπε… τι σου έφταιξε το σκυλάκι μου… Νέα καταγγελία για φόλες

Πολλές είναι οι καταγγελίες για φόλες στα γραφεία της εφημερίδος μας, αλλά και στα σχόλια των αναρτήσεων των σχετικών ειδήσεων.

Σήμερα, Σάββατο μεσημέρι αναγνώστης μας έστειλε το παρακάτω μήνυμα, βαθιά λυπημένος για το θάνατο του οικόσιτου ζώου του:

Καλησπέρα σας. Σας στέλνω αυτό το προσωπικό μήνυμα από αίσθημα ευθύνης, προσωπικής και κοινωνικής , θέλοντας να μοιραστώ μαζί σας ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα του Αλμυρού που είναι τα αδέσποτα ζώα. Σίγουρα έχετε αναφορές, ωστόσο με τη σειρά μου θα ήθελα να επικεντρωθώ στην αδυναμία του δήμου, καθώς και των πολιτών αφού είμαστε όλοι κομμάτι αυτου του τόπου.

Χθες το βράδυ λοιπόν χάσαμε τη σκυλίτσα μας από φόλα, στη καθημερινή της βόλτα με λουρί, στο πάρκο “Πλατάνια” δίπλα στο ΚΔΑΠ. Σας στέλνω φωτό από το μέρος όπου το ζωντανό έφαγε το σκεύασμα καθώς και φωτό απο το δέντρο στο οποίο αφήσαμε ένα γράμμα προς άγνωστο φυσικά παραλήπτη . Χωρίς να έχω αποδείξεις δεν μπορω να κάνω κάτι, κάποια στιγμή όμως πρέπει όλοι μαζί να βάλουμε το χέρι μας αν θέλουμε πραγματικά να αλλάξει κάτι.

Θεωρώ πως ο δήμος είναι ανίκανος να διαχειριστεί το παραμικρό, και πως να είναι, όταν μεγαλύτερα στελέχη αυτής της κοινωνίας καθώς και η ίδια η κυβέρνηση αδυνατεί να κάνει τα αυτονόητα. Με συγχωρείτε για το μεγάλο αυτό μήνυμα, είμαστε πολλοί που έχουμε κατοικίδια που ήταν αδέσποτα και θεωρούμε πως πρέπει να γίνει κάποια στιγμή κάτι, έστω ένα βήμα κάθε φορά. Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας, εάν σας ενδιαφέρει το ζήτημα παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου. Α.Χ.

Το μήνυμα που έβαλε ο αναγνώστης μας στο σημείο που έφαγε τη φόλα το σκυλάκι του, γράφει:

Άνθρωπε εσύ που έριξες το δηλητήιο και προκάλεσες σπασμούς, αφρούς, καρδιακή ανακοπή, αφόδευση, σκληρό και επίπονο θάνατο… σου λέω ότι όλα εδώ πληρώνονται… Τι σου έφταιξε το σκυλάκι μου;;;

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.