• 16 Μαΐου, 2023

Δ.Τ.: Στο κατάμεστο αμφιθέατρο της Ν. Αγχιάλου μίλησε ο Χρήστος Μπουκώρος

Δ.Τ.: Στο κατάμεστο αμφιθέατρο της Ν. Αγχιάλου μίλησε ο Χρήστος Μπουκώρος

Στο κατάμεστο αμφιθέατρο του δημαρχιακού μεγάρου Νέας Αγχιάλου μίλησε το βράδυ της Δευτέρας, στην έναρξη της τελευταίας εβδομάδας της προεκλογικής περιόδου και των κεντρικών συγκεντρώσεων, ο υποψήφιος βουλευτής Μαγνησίας, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ΝΔ, Χρήστος Μπουκώρος.

Στην ομιλία του προς το πολυπληθές ακροατήριο, ο Χρ. Μπουκώρος μίλησε για το κυβερνητικό έργο της ΝΔ την τελευταία τετραετία, εν μέσω αλλεπάλληλων κρίσεων που κλήθηκε η χώρα να αντιμετωπίσει. Σημείωσε ότι η κυβέρνηση, παρόλα αυτά, όχι μόνο στάθηκε δίπλα στους πολίτες, τις επιχειρήσεις και τους παραγωγούς στις δύσκολες αυτές συνθήκες, αλλά κατόρθωσε να φέρει ουσιαστικά αποτελέσματα σε πολλούς τομείς, βελτιώνοντας σημαντικά τους ρυθμούς ανάπτυξης της χώρας, μειώνοντας την ανεργία, ενισχύοντας τη θέση της Ελλάδας ανά τον κόσμο, ενισχύοντας την εθνική άμυνα, δίνοντας αυξήσεις στους μισθούς, αλλά και πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια αυξήσεις στις συντάξεις.

Αναφερόμενος στην κρισιμότητα των επικείμενων εκλογών, ο υποψήφιος βουλευτής υπογράμμισε ότι κρίνεται το ίδιο το μέλλον και η σταθερότητα της χώρας, προσθέτοντας ότι κάθε πισωγύρισμα θα ήταν καταστροφικό.

Ο Χρήστος Μπουκώρος στάθηκε σε όσα έχουν γίνει την τελευταία τετραετία στη Μαγνησία και στις προσωπικές του παρεμβάσεις για μια σειρά από μεγάλα ζητήματα. Ενδεικτικά, αναφέρθηκε στο έργο της ηλεκτροκίνησης Βόλου – Λάρισας, στις παρεμβάσεις του για τους δασικούς χάρτες, προκειμένου να τακτοποιηθούν εκκρεμότητες με τις ιδιοκτησίες, στον Ναύσταθμο Αλμυρού, σε επενδύσεις δημόσιες και ιδιωτικές, οι οποίες ήταν μπλοκαρισμένες και τις οποίες κατόρθωσε με πολλαπλές ενέργειες, στο πλαίσιο της κοινοβουλευτικής του δραστηριότητας, να ξεμπλοκάρει, ώστε να ακολουθήσουν τον δρόμο της υλοποίησης.

Ιδιαίτερη έμφαση, όμως, έδωσε στην παραγωγική φυσιογνωμία της Νέας Αγχιάλου, στις δυναμικές οινοποιητικές μονάδες της περιοχής, αλλά και στην τουριστική ανάπτυξή της.

Πολλές φορές στη διάρκεια της ομιλίας του καταχειροκροτήθηκε, ενώ δέχθηκε βροντερό χειροκρότημα, όταν κάλεσε τους παριστάμενους πολίτες να στηρίξουν τη Νέα Δημοκρατία, αλλά και τη δική του υποψηφιότητα, ώστε να του δοθεί η δυνατότητα να συνεχίσει να εκπροσωπεί τη Μαγνησία στο κοινοβούλιο.

Ο Χρήστος Μπουκώρος δέχθηκε στη συνέχεια τις θερμές ευχές και τη στήριξή τους στις επικείμενες εκλογές διαβεβαιώνοντας από την πλευρά του ότι θα βρίσκεται πάντα δίπλα τους, διατηρώντας μαζί τους τη σχέση συνεργασία και ειλικρίνειας.


Σχετικά Άρθρα

Κάλεσμα για επισφράγισμα μιας μεγάλης εκλογικής νίκης απηύθυναν από τον Πτελεό οι Χρ. Μπουκώρος και Αθ. Λιούπης

Κάλεσμα για επισφράγισμα μιας μεγάλης εκλογικής νίκης απηύθυναν από τον Πτελεό οι Χρ. Μπουκώρος και Αθ.…

Συνεχίζοντας τις συναντήσεις με πολίτες της Μαγνησίας ο Χρήστος Μπουκώρος υποψήφιος βουλευτής Νέας Δημοκρατίας μαζί με…
Στο Διμήνι μίλησαν χθες Χρήστος Μπουκώρος και Αθανάσιος Λιούπης

Στο Διμήνι μίλησαν χθες Χρήστος Μπουκώρος και Αθανάσιος Λιούπης

Όλοι μαζί ενωμένοι για αυτοδύναμη Ελλάδα Θερμή υπήρξε η ανταπόκριση των κατοίκων του Διμηνίου στο κάλεσμα…
Αθ. Λιούπης: “Η Μαγνησία στέλνει το μήνυμα της αυτοδυναμίας της Νέας Δημοκρατίας”

Αθ. Λιούπης: “Η Μαγνησία στέλνει το μήνυμα της αυτοδυναμίας της Νέας Δημοκρατίας”

Ηχηρό μήνυμα αυτοδυναμίας της Νέας Δημοκρατίας και συνοχής της παράταξης έστειλε χθες η Μαγνησίας, στις συγκεντρώσεις…